Pastisseria Kessler és una de les pastisseries més antigues i emblemàtiques del barri de Sants de Barcelona. Amb els seus 50 anys d’història, sacrifici i esforç, s’ha concentrat en l’elaboració de pastisseria artesana de qualitat.

Fa 60 anys, Teresa Kessler i Josep Galimany, el fundadors de la pastisseria, van començar aquest negoci familiar. Amb el pas del temps i després  d’un salt generacional, han propiciat la introducció de noves tecnologies i pastisseria moderna però mantenint sempre els productes clàssics de tota la vida i les tendències de sempre. Des de fa 24 anys, la pastisseria està a mans del fill de la parella fundadora, Joan Galimany Kessler que continua la mateixa política dels seus pares per oferir els productes de qualitat als seus clients de sempre.

Carles Galimany i Judit Galimany, els fills de Joan, també han estat sempre uns emprenedors avançats que han mirat al futur i han considerat com a exemple el seu pare per tirar endavant aquest negoci.

Els bons resultats aconseguits, l’interés de fer les coses ben fetes i oferir productes artesans de màxima qualitat han estat els aspectes més destacats d’aquesta família.

Pastisseria Kessler Galimany

La nostra petita gran família